«

         

Tuin-onderhoud/aanleg door:"Uw tuin is bij ons in "groene handen".

Om optimaal van uw eigen tuin te kunnen genieten is degelijk onderhoud noodzakelijk. Het juist snoeien en bemesten van planten, struiken, coniferen en bomen is van structureel belang voor een juiste sfeer in de tuin.

Tuinadvies op maat: vraag ons eens om in uw tuin te komen kijken. Wij kunnen u dan adviseren of er gesnoeid moet worden, of vaste planten gescheurd moeten worden.
Wij komen ook voor de kleine tuinklus van b.v. het verwijderen van b.v. een struik, het ruimen van blad of opkronen van uw boom.

Wij kunnen u van dienst zijn met onderstaande tuinwerkzaamheden:

-1. het frezen van uw tuin + overige grondbewerking
"Voor al uw grondwerk in uw tuin."
Op moeilijk bereikbare plaatsen waar kleine machines groot kunnen zijn, kunnen we met inzet van onze minigraver (70 cm breed) en minishovel (80 cm breed), zand aan- en afvoeren. Uw tuin kan worden afgegraven, geegaliseerd en de borders kunnen worden bemest en gefreesd. Het vulzand kan gelijk worden aangebracht voor de bestrating. De stratenmakers kunnen nu gelijk aan de slag met de aanleg van de bestrating
-2. het snoeien van uw boom, haag, heesters en vaste beplanting
Voor groot onderhoud aan uw tuin wordt de begroeiing tot normale hoogte teruggesnoeid. Met de hakselaar kunnen takken direct worden versnipperd.
-3. het rooien van een boom of haag
Met de minigraver kunnen we b.v. uw coniferenhaag en overige heesters rooien en afvoeren.
-4. het plaatsen van uw tuinhuis of schutting
-5. de aanleg van bestrating
Met de minishovel kunnen we uw tuin egaliseren en de pallet met stenen snel verwerken. Oude bestrating kan snel worden verwijderd en afgevoerd.
-6. border- en gazononderhoud, enz.
Voor de borders kunnen we de benodigde beplanting en heesters aanleveren en de aanleg geheel verzorgen.
Met de verticuteermachine wordt uw mos uit het bestaande gazon verwijderd. Wilt u een nieuw gazon, dan kan deze door ons worden ingezaaid of gelijk worden voorzien van nieuwe graszoden.


Kortom we kunnen behulpzaam zijn met de volgende werkzaamheden:
- Rooien van planten en struiken.
- Graven van een vijver.
- Uitrieken van bestrating.
- Het uitgraven van een fundering.
- Egaliseren en spitten van tuinen.
- Uitgraven van cunetten t.b.v. straatwerk.
- Graszoden verwijderen.
- Het verwijderen van uw haag.
De minigraver en shovel kunnen probleemloos door een deur en dat is erg makkelijk voor moeilijk bereikbare plaatsen. Tevens kunnen wij uw gehele straatwerk verzorgen. Ook het aan/afvoeren van zand, grond, grind, puin en straatwerk is geen probleem.

Het onderhoud van uw haag of groene erfafscheiding is erg belangrijk. Het op tijd snoeien van uw haag zorgt ervoor dat de haag mooi groen en dicht begroeid blijft en dat deze niet breder uitgroeit. Want door op tijd te snoeien, blijft de haag mooi strak en smal.


Ook het gazononderhoud verdient en behoeft veel meer aandacht dan het normaliter krijgt. We besteden hier dan ook veel aandacht aan en geven graag goede raad om zo de tuin in optimale conditie te houden.


Wilt u uw tuin door EMBÉ-tuinen laten onderhouden of aanleggen? Neem contact op met EMBÉ-tuinen via:
tel. 0318-486 337 of mail naar:
info@tuintekeningen.nl
Bedrijfsterrein?
EMBÉ-tuinen voert ook onderhoud uit voor bedrijven. Het buiten aanzicht van uw bedrijf is immers ook uw visite kaartje, een onkruidvrije parkeerplaats om maar een voorbeeld te noemen.
Wilt u blijvend en optimaal genieten van uw tuin, dan wordt aanbevolen om minimaal 2x per jaar uw tuin een grote onderhoudsbeurt te geven. De werkzaamheden die dan o.a. gedaan kunnen worden is het seizoen klaar maken van de tuin, zoals het voorjaars- of najaarsonderhoud.

Hebt u geen tijd, geen groene vingers, wordt het onderhoud u teveel of u wilt u frequent onderhoud, dan kunt u ervoor kiezen om af te spreken dat uw tuin regelmatig door EMBÉ-tuinen wordt onderhouden. Het behoud van een mooie tuin wordt op deze wijze gewaarborgd.

Vrijblijvend gesprek: Kortom, voor het onderhoud van uw tuin/bedrijfsterrein kunnen wij maatwerk leveren. Wij komen graag bij u langs om te vernemen wat uw wensen zijn en het inventariseren van de werkzaamheden voor het maken van een vrijblijvende offerte. Telefoon: 0318- 486 337
of per e-mail; info@tuintekeningen.nl
Terug naar vorige pagina